'Moto Droid wordt 9 november uitgebracht'



Verizon zet zijn campagne om de Motorola Droid aan de man te brengen voort. Nu blijken reviewers een doos te hebben ontvangen waar de telefoon in leek te zitten. In plaats daarvan zat er een andere 'droid' in.

De mensen van Mobile Crunch ontvingen van Verizon een zogenaamde mystery box waarbij het leek alsof zij een Motorola Droid ontvingen. Bij het openen van de doos bleek echter dat het om een reclamestunt van de Amerikaanse telecomprovider ging. In de doos zat namelijk een andere droid: een R2-D2 uit de Starwars-films. Het lijkt hiermee duidelijk de bedoeling om de hype voor Motorola's Android 2.0-telefoon verder op te krikken. Eerder zagen we al dat Verizon een poging deed om de Apple iPhone af te kraken om aan het publiek te tonen waar de Droid allemaal tot toe in staat is.

In de doos zat een briefje bijgevoegd met de tekst "11.09 – www.droiddoes.com". Hiermee lijkt Verizon erop te willen wijzen dat het toestel op 9 november uitkomt. Eerder hoorden we geruchten over een release die nog in oktober plaats zou moeten vinden. Het lijkt er nu op dat Amerikaanse consumenten hun aankoop nog twee weken langer moeten uitstellen. Een Europese versie zou ook moeten verschijnen.



Org artikel : All About Phones
Auteur : Bauke Schievink
0 Responses