Nieuw: Hands-on handsfree bellen

Het is natuurlijk geen goed idee om hands-on te bellen tijdens het rijden. Dat je toch hands-on handsfree kunt bellen werd vandaag bewezen door Mr. Stelarc, die een derde oor ontwierp voor op je arm.

Het gaat wellicht een beetje ver, maar als je toch per sé hands-on wilt bellen tijdens het rijden en je de boetes zat bent, dan kan je altijd nog voor een operatie kiezen waarbij een derde oor op je arm wordt gemaakt. Stelios Arcadious Stelarc, een Australische ontwerper, heeft het voor elkaar gekregen een werkend derde oor op zijn arm te laten maken met behulp van chirurgie en moderne technologie.Het verwonderlijke aan dit verhaal is dat het geïmplementeerde oor ook echt werkt. Een operatie waarbij artsen en techneuten hebben samengewerkt heeft ervoor gezorgd dat in het oor zowel een zendertje als een ontvanger is geplaatst. Zo kan Stelios niet alleen luisteren met het oor, maar is het ook de bedoeling dat anderen kunnen luisteren naar wat hij hoort. Als hij bijvoorbeeld een telefoongesprek aan het voeren is, kan dit derde oor dit gesprek ook uitzenden naar anderen, waardoor iedereen mee kan luisteren.

Wat is nu het nut van een derde oor op je arm? Eén doel hebben we reeds genoemd; het hands-on handsfree bellen. Als je daarnaast twee pijnlijke oren hebt, kan je ook dit oor gebruiken om gewoon door te bellen met je vrienden. Als jullie nog meer doelen hebben die je met een derde oor zou kunnen bereiken, dan horen we het natuurlijk graag! Of het echter de operatie waar is, moet je zelf maar OORdelen.

Org artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke De Haas
0 Responses