Wederom afbeeldingen van Windows Mobile 7 uitgelekt

Het mag geen verrasing heten dat Microsoft enorm bezig is met Windows Mobile 7. De achterstand met de iPhone en Android moet worden goedgemaakt. Windows Mobiel 6.5 was daar een voorproefje van. Maar Windows Mobile 7 is het echte werk!

Het zal echter nog wel even duren voordat we WM7 toestellen zullen aantreffen. Zet je hoop daarom eerder in op Windows Mobile 6.5.1. Toch is het interessant om te zien waar de mensen uit Redmond allemaal mee bezig zijn.

Onderstaande afbeeldingen laten goed het verschil zien tussen versie 6.5 en wat 7 moet worden. Met uiteraard in de bovenste rij Windows Mobile 6.5 en de onderste rij Windows Mobile 7.

Wat allereerst opvalt is dat WM7 heel wat kleurrijker is dan WM65, en niet alleen omdat de afbeeldingen van WM65 in zwart/wit zijn weergegeven. Toch is WM7 heel wat minder kleurrijk dan dat we eerder zagen. Het is allemaal wat professioneler en rustiger geworden. De controls zijn groter en zien er grafisch meer volwassener uit.

Wat verder opvalt is dat de Start-knop verdwenen is. Of dit ook zo blijft is nog maar de vraag. Het is bekend dat toestellen die WM65 aankunnen dienen te beschikken over een hardwarematige Start-knop. Hierdoor zou een softwarematige knop in theorie kunnen verdwijnen.

Org Artikel : Nieuwe Mobiel
0 Responses