November is de maand van de SE Xperia X3

De Sony Ericsson Xperia X2 ligt nog niet eens in de winkels, maar de volgende Xperia staat alweer klaar in de startblokken. Volgende maand zal de Sony Ericsson Xperia X3 officieel worden aangekondigd.

Het lijkt erop dat Sony Ericsson voorlopig verder zal gaan met haar Xperia lijn. Na een Xperia X1 en X2 komt natuurlijk een Xperia X3. Deze laatste hebben we maanden geleden al voor het eerst gezien, alleen dan nog onder de codenaam Rachael. Vandaag wist SEMC Blog ons te melden dat de Xperia X3 in de maand november wordt aangekondigd.De Sony Ericsson Xperia X3 zal de eerste Android smartphone worden van het Zweeds Japanse merk. Daarmee zal Sony Ericsson veel beloftes waar moeten maken, in eerste instantie omdat Sony Ericsson de laatste tijd geen positieve verkoopcijfers heeft kunnen laten zien, ten tweede omdat verschillende andere merken reeds een Android phone hebben gelanceerd.

De eerste specificaties tonen een zeer sterke smartphone, waarbij de camera nog nooit zoveel megapixels heeft bevat als het toestel draait op Android. Aan de achterkant zal een 8.1 megapixel camera te vinden zijn en het geheugen is natuurlijk uitbreidbaar. Een muziekspeler is van de partij, evenals volledige 3,5 G internetondersteuning plus WiFi.

Het is nu dus wachten op november, de maand waarin de eerste Android phone van Sony Ericsson het licht zal gaan zien. We houden u op de hoogte!

Org artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses