Video: Op de deurmat: LG BL40

De LG BL40 New Chocolate is de eerste échte opvolger op de succesvolle LG KG800 Chocolate uit 2006. In een uitgebreide videopreview tonen wij onze eerste indrukken van de LG BL40 New Chocolate.

In 2006 stond de wereld op zijn kop door de LG KG800 Chocolate die door haar vormgeving enorm populair wist te worden. De LG KG800 Chocolate heeft echter nooit echt een opvolger gekregen die dit succes wist te evenaren. Nu drie jaar later heeft LG haar succesvolle Chocolate formule weer uit de kast gehaald en wederom een revolutionaire mobiele telefoon gecreeerd: De LG BL40 New Chocolate. Met een beeldverhouding zoals in de bioscoop, één van de grootste touchscreen beeldschermen ooit gebruikt op mobiele telefoons en een strakke interface, zou de BL40 wel eens net zo succesvol kunnen worden als zijn broertje uit 2006.

Afgelopen week werd de LG BL40 New Chocolate op de redactie van GSM Helpdesk Nederland bezorgd. In deze uitgebreide videopreview vertellen we je en laten we je zien wat onze eerste indrukken en ervaringen zijn met de LG BL40 New Chocolate.

Op de deurmat: LG BL40 New Chocolate from GSM Helpdesk Nederland on Vimeo.


Binnenkort publiceren we een uitgebreide review over de BL40 New Chocolate. Wil je het toestel nu zelf al gaan ontdekken, dan kan dat. De LG BL40 New Chocolate ligt sinds kort in Nederland in de winkels. Meer informatie over de BL40 New Chocolate is verzameld op de LG BL40 New Chocolate specificatiepagina.
0 Responses