Phonehouse telefoons voor najaar 2009Tijdens het Christmas Event van The Phone House - dat traditioneel in september/oktober plaatsvindt - hebben verschillende fabrikanten hun nieuwste producten voor Nederland getoond.

Vrijwel alle producten waren al bekend, alleen over de release in Nederland was nog geen duidelijkheid. Nu is in elk geval duidelijk dat LG Pop en de LG GW300 zeker naar Nederland komen: beide toestellen zijn vanaf volgende week exclusief verkrijgbaar The Phone House. Naast de LG New Chocolate BL40 - die eerder reeds een adviesprijs van 599 euro kreeg - zal ook de LG New Chocolate BL20 met zekerheid naar Nederland komen.

Hoewel de naam anders doet vermoeden richt The Phone House zich al lang niet alleen maar meer op mobiele telefoons: ook netbooks en laptops nemen een prominente plaats in in het assortiment. The Phone House heeft een samenwerkingsverband gesloten voor de verkoop van Dell-netbooks en -notebooks en is daarmee de eerste telecomretailer van Dell. De eerste Dell producten in de schappen zijn de Dell Inspiron Mini 10 en de Dell Inspiron Mini 11z, die medio november op de Nederlandse markt komt met Microsoft Windows 7. The Phone House zal de Dell Inspiron netbooks in haar tweehonderd Nederlandse vestigingen beschikbaar hebben in combinatie met diverse abonnementen of los.

Martijn Hol, Commercial Director van The Phone House: "Op het gebied van telefoons en abonnementen bieden we al alle merken. Met de toevoeging van zo'n sterk merk als Dell aan ons netbook en notebook-assortiment kunnen we zeggen dat The Phone House 'the place to be' is op het gebied van mobiliteit. Netbooks in combinatie met mobiel breedband internet geven de klant alle vrijheid die ze zich kunnen wensen."

Org artikel : Portablegear
0 Responses