T-Mobile komt met eigen Android telefoon.T-Mobile Pulse Android Smartphone
De T-Mobile Pulse is na de G1 en de T-Mobile G2 Touch alweer de derde Android smartphone die T-Mobile op de markt brengt. Deze GSM draait op de 1.5 versie van het Android besturingssysteem. De bediening van deze GSM gaat grotendeels via het grote touchscreen. Dit is een 3.5 inch groot scherm wat het grootste scherm is dat tot nu toe op een Android GSM gebruikt is. Dit zorgt er onder andere voor dat u op deze mobiele telefoon een nog betere internet ervaring heeft doordat pagina’s nog beter kunnen worden weergegeven.

Mobile internetten gaat op deze GSM ook nog eens supersnel doordat de T-Mobile Pulse HSDPA ondersteuning heeft. Ook kunt u dit GSM toestel verbinden met draadloze netwerken in de omgeving om zo kosteloos mobiel te internetten. U kunt via de browser gemakkelijk over het web navigeren en daarnaast heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om uw e-mail binnen te halen op deze GSM. U kunt gewoon uw e-mail bekijken via de browser of deze via de push technologie door laten zetten daar de T-Mobile Pulse. U blijft dus altijd op de hoogte van alle inkomende e-mails.

De T-Mobile Pulse heeft ook toegang tot de Google Android Market. Hier heeft u de mogelijkheid om allerlei leuke nieuwe applicaties te downloaden en te installeren.

T-Mobile Pulse Multimedia Applicaties
Naast de nieuwe applicaties die u kunt downloaden heeft de T-Mobile Pulse al diverse goede multimedia applicaties. Zo is deze GSM voorzien van een 3.2 megapixel camera. Hiermee kunt u uw mooiste momenten altijd en overal vast leggen op een foto of video.

Voor de muziek liefhebbers is deze smartphone ook voorzien van een MP3 speler die de meest voorkomende audio bestanden gewoon afspeelt. U hoeft dus nooit meer zonder uw favoriete muziek te zitten.

U heeft met deze T-Mobile GSM ook de mogelijkheid om te navigeren. Het toestel is voorzien van een GPS ontvanger met A-GPS waardoor u deze GSM zou kunnen gebruiken als navigatiesysteem. U kunt zelf navigatie software voor de T-Mobile Pulse downloaden of gebruik maken van Google Maps.

Als Google telefoon heeft de T-Mobile Pulse verder ook nog de ondersteuning van diverse Google Applicaties zoals Youtube. Bovendien kunt u ook eenvoudig gebruik maken van diverse sociale netwerken zoals onder andere Facebook.T-Mobile Pulse Bijzonderheden
Met de T-Mobile Pulse introduceert T-Mobile dus weer een nieuwe Android smartphone. Deze GSM heeft een totale afmeting van 116 x 62 x 14mm en een gewicht van 116 gram. De bediening van deze smartphone gaat grotendeels via het 3.5 inch grote TFT capacitive touchscreen met een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit scherm kan automatisch mee draaien wanneer u het toestel dwars wilt gebruiken, dankzij de ingebouwde accelerometer. Onder het scherm bevindt zich ook nog een handige trackball waarmee u zeer gemakkelijk door de verschillende menu’s kunt navigeren. Om al uw bestanden te kunnen opslaan heeft de T-Mobile Pulse een intern geheugen dat kan worden uitgebreid met een microSD geheugenkaartje. Het overzetten van deze bestanden naar deze GSM kunt u doen via een USB verbinding met een pc of via bluetooth. Ten slotte beschikt deze Android telefoon van T-Mobile dan nog over een Li-Ion 1500mAh batterij welke voor een gesprekstijd zorgt van 300 minuten en een stand-by tijd van 200 uur.

Org Artikel : Typhone
0 Responses