Nieuwe foto's Sony Ericsson Susan gelekt

Er is een nieuwe foto van de Sony Ericsson Susan op internet verschenen. Wie let op de details in de foto, krijgt een sneak-preview van wat Sony Ericsson gaat doen in de nabije toekomst...

Op internet zijn nieuwe foto's verschenen van de Sony Ericsson Susan. Eerder lekte al een vage lifestyle foto uit van de Sony Ericsson Susan. Op het eerste gezicht lijkt de Sony Ericsson Susan een weinig revolutionaire candybar telefoon, maar wie verder kijkt naar de details zal net als ons een aantal opmerkelijke conclusies kunnen trekken...Bovenstaande zeer duidelijke productfoto, die zo uit de map productafbeeldingen van de PR afdeling van Sony Ericsson lijkt te komen, is de Suzan voor het eerst goed te zien. Hoewel het duidelijk overgoten is een typische 'Sony Ericsson-saus', is er toch iets heel bijzonders aan deze foto. Wanneer namelijk gekeken wordt naar het beeld in het beeldscherm, is zichtbaar dat hier een standbyscherm in staat van een nieuwe interface.

Naar verluid werkt Sony Ericsson aan een nieuw platform voor haar mobiele telefoons, die nog gebruiksvriendelijker moet gaan worden en grafisch interessanter moet zijn. Naar verwachting zal Sony Ericsson het nieuwe platform en de eerste toestellen die op dit platform draaien, waaronder deze Sony Ericsson Susan, in februari volgend jaar tijdens het Mobile World Congress aan gaan kondigen.

Terug naar de Susan zelf, kunnen aan deze foto ook alweer wat interessante specificaties ontleend worden. Op de voorzijde is een secundaire camera aanwezig, wat verraad dat de Sony Ericsson Susan zeker in ieder geval een 3G telefoon is. Gezien in de interface de e-mail functionaliteit specifiek als snelkoppeling op het standbyscherm is geplaatst, kan worden aangenomen dat deze telefoon ook daadwerkelijk gericht wordt op internet functionaliteiten.

Officiele gegevens over de Sony Ericsson Susan zijn er nog niet, maar dat we binnenkort meer van dit toestel zullen gaan horen is staat vrijwel vast...

Org Artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Tim Wijkman
0 Responses