Word de iPhone langzamerhand steeds meer zakelijk gebruikt?De meeste mensen gebruiken de iPhone voor persoonlijk gebruik. De laatste tijd zie je steeds meer mensen die het toestel ook zakelijk (willen) gebruiken.

Zeur jij de IT man op je kantoor steeds de oren van het hoofd af of hij de mail van het werk op je iPhone wil instellen?

Boxtone springt hier op in. Boxtone helpt bedrijven om de BlackBerry's van het bedrijf te beheren. Het bedrijf bied nou deze service ook voor de iPhone aan.

De iPhone heeft niet zo'n lange geschiedenis en goede reputatie als de BlackBerry in de zakelijke markt, maar steeds meer mensen willen de iPhone gebruiken voor zakelijke mail en internet verkeer. De iPhone begon als een consument toestel maar na enkele updates, die het onderhand mogelijk maakt om je mail/agenda te synchroniseren met een exchange server, werd de iPhone steeds populairder als zakelijk toestel.

BB heeft nog steeds het grootste aandeel in de smartphone markt maar de iPhone klopt inmiddels aardig aan de deur. Volgens onderzoeksburo Canalys domineerd BB met 52% in het tweede kwartaal op de Amerikaanse markt. De iPhone heeft haar deel verdrievoudigd in het zelfde kwartaal met 23%.
0 Responses