Acer Liquid verschijnt op Spaanse Expansys-siteDe Liquid wordt de eerste Android-smartphone van Acer. De telefoon met de snelle Snapdragon-processor is onlangs op de site van Expansys Spanje verschenen.

Met de Liquid probeert Acer voet aan de grond te krijgen op de Android-markt. Met een 1GHz Snapdragon-processor, een 3,5 inch scherm met WVGA-resolutie en een eigen interface van de fabrikant is het duidelijk dat de Liquid een high-end toestel wordt. Acer heeft geen prijs en releasedatum bekendgemaakt, maar de Android-telefoon is al wel op de site van het Spaanse Expansys verschenen. Daarop valt te lezen dat de telefoon 380 euro moet kosten zonder abonnement en sim-lock. Voor een high-endtelefoon zet Acer een zeer scherpe prijs neer. In de eerste ervaringen met het toestel konden we al melden dat de telefoon vrij goede prestaties neerzet. Het lijkt er daarmee op dat de Acer Liquid een geduchte concurrent wordt voor de andere aangekondigde toestellen, zoals de Moto Droid.

Naast de prijs wordt ook een releasedatum vermeld. In Spanje moet het toestel vanaf 28 november te krijgen zijn. Acer lijkt net voor de feestdagen zijn slag nog te willen slaan met haar eerste Android-telefoon. Prijzen en releasedatum in ons land zijn nog niet bekendgemaakt, maar zouden ook snel bekend moeten worden.

Org artikel : All About Phones
Auteur : Bauke Schievink
0 Responses