The Phone House toont kerstcollectie (GSM HD)

Vandaag vond het Christmas Event van The Phone House plaats. Dit jaarlijkse event toont ons elk najaar wat we tijdens de kerst kunnen gaan verwachten. De kerst line-up voor dit jaar is veelbelovend.

Vandaag heeft The Phone House haar jaarlijkse Christmas Event gehouden. Tijdens dit evenement krijgen we een voorproefje van de line-up voor dit najaar. Nokia toontje een nieuwe collectie, genaamd Illuvial Pink, Samsung presenteerde de S5560 Marvel.

Nokia Illuvial Pink Collection
Nokia presenteerde vandaag speciaal voor de feestdagen haar Illuvial Pink Collection. Hierbij hult Nokia een aantal toestellen die we al kennen in een speciaal jasje om het najaarsgevoel te creëeren.Eén van de toestellen die tot de Illuvial Pink Collectie behoren is de Nokia 6700 (op de foto). Twee andere toestellen die we ook in deze najaarscollectie mogen verwachten zijn de Nokia 5530 XpressMusic en de Nokia 6303. De Illuvial Collection kenmerkt zich door warme kleuren en speciale thema's, tezamen met kleine extraatjes zoals een leuk telefoonsieraad.Samsung S5560 Marvel
Ook Samsung had een speciaal kersttoestel voor dit najaar in petto. Tijdens het Christmas Event presenteerde Samsung namelijk de S5560 Marvel, een touchscreen candybar met zeer goede specificaties. Aan boord is bijvoorbeeld een 5 megapixel camera en als je snel wilt internetten zal de WiFi ondersteuning goed van pas komen.De Samsung Marvel is uitgerust met Samsung's eigen TouchWiz interface. De widgetbalk aan de linkerkant kan je zelf indelen en als je een widget wilt gebruiken sleep je deze op het hoofdscherm, om deze daarna te openen. Het geheugen van de Samsung Marvel is uitbreidbaar en dat is handig met de geïntegreerde muziekspeler. Als je ook van luisteren naar de radio houdt, dan zal de stereo FM radio goed van pas komen.

Verkrijgbaarheid
Zowel de Nokia Illuvial collectie als de Samsung Marvel zullen tegen het einde van het jaar in de winkels belanden. Verkoopprijzen zijn nog niet bekendgemaakt, maar bij de Nokia toestellen zal deze prijs nagenoeg gelijk liggen met de verkoopprijs van de originele toestellen.

Org artikel : GSM Helpdesk
Schrijver : Tim Wijkman
0 Responses