Vodafone's 360 Samsung H1 Pre-orderVodafone's 360 Samsung H1 is nu beschikbaar als Pre-order

Vodafone's 360 Samsung H1 is het eerste toestel dat op het nieuwe 'Vodafone 360 Platform' gaat werken. Het toestel zou eind Oktober beschikbaar zijn.

De Samsung H1 heeft een OLED display, 5 megapixel camera, ingebouwde GPS, WiFi, HSDPA/3G en een ingebouwd geheugen van 16gb.

Het toestel is als Pre-Order te bestellen via Vodafone UK.

Telecompaper over Vodafone 360:
"Vodafone kondigt Vodafone 360 aan, een suite van internetdiensten voor PC/Mac en mobiel. De dienst, waarover een paar weken geleden al geruchten circuleerden, wordt tegen de kerst eerst in acht Europese landen uitgerold, te weten Nederland, Duitsland, Groot-Brittannie, Ierland, Spanje, Portugal, Italie en Griekenland. In 2010 volgen onder andere Frankrijk, Turkije, Roemenie, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en India. Sommige diensten zijn ook beschikbaar voor niet-Vodafone-abonnees en vereisen een download.

Centraal staat het adresboek, Vodafone People, dat automatisch synchroniseert met het adresboek van de abonnee, Facebook, Windows Live Messenger en Google Talk. Later volgen ook Twitter, Hyves en studiVZ (Duitse social networks). Op regelmatige basis wordt automatisch een PC/Mac back-up gemaakt, waarbij tegelijk gesynchroniseerd wordt. De gebruiker kan zelf groepen aanmaken.

Vodafone People is beschikbaar via ieder mobiel netwerk, verschillende besturingssystemen en op meer dan 100 verschillende handsets. Verder komen applicaties beschikbaar (bij de lancering meer dan 1.000 stuks), maar ook games, muziek en maps. Er zijn voorts 'sociale' aspecten, zoals het delen van muziek en het bekendmaken van je lokatie.

Vodafone lanceert twee speciaal voor Vodafone 360 gemaakte handsets (door Samsung), met een 3-D display. De Vodafone 360 H1 heeft een 3,5 inch multitouch scherm, 16 GB geheugen, WiFi en een 5 megapixel camera. Een tweede handset zal in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Daarnaast komen er vier Nokia toestellen (met Symbian), waarop Vodafone 360 voorgeinstalleerd is en zijn er 10 Nokia handsets die geschikt zijn voor de download.

Vodafone heeft zelf de user interface gebouwd, gebaseerd op LiMo (Linux Mobile)"
0 Responses