BlackBerry Storm 2 gaat officieel

Het moest gewoon deze week gebeuren, de aankondiging van de BlackBerry Storm 2. Samen met Vodafone zal de tweede Storm dit najaar de winkels bestormen, compleet met haar uitgebreide specificaties.

Je kon er gewoon donder op zeggen dat de BlackBerry Storm 2 deze week aangekondigd zou gaan worden. Vanochtend nog schreven we over de BlackBerry Storm 2, die was bevestigd door de CEO van Verizon, waarmee BlackBerry het toestel in de Amerikaanse winkels zal leggen. In Europa is Vodafone de gelukkige exclusieve aanbieder van de smartphone. Laat de storm maar losbarsten!

De BlackBerry Storm, die vorig najaar een hit was onder de Vodafone vlag, was het allereerste toestel waarvan je het touchscreen fysiek kon indrukken, waardoor de gebruiker eerder het gevoel heeft een knop te gebruiken dan een touchscreen. Het kon dan ook niet anders dan dat de BlackBerry Storm 2 ook uitgerust zou zijn van deze SurePress technologie, alleen dan wel beter uitgedacht en gemakkelijker te gebruiken.De specificaties zoals we die onder anderen vanochtend uiteen hadden gezet, bleken vandaag ook waarheid. De BlackBerry Storm 2 is voorzien van supersnelle internetondersteuning, zowel onderweg als thuis. Als je thuis of op kantoor bent kan je gebruikmaken van een draadloos WiFi netwerk. Ben je onderweg, dan kan je UMTS en HSDPA gebruiken om je e-mail naar je toestel te laten pushen of je favoriete sites te bekijken.

Qua multimedia biedt de BlackBerry Storm 2 ook aardig wat mogelijkheden. Zo vinden we aan de achterkant een 3.2 megapixel camera en zal een muziekspeler tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast is het prettig om te weten dat het interne geheugen van 2 GB uitbreidbaar is met MicroSD geheugenkaartjes.

De BlackBerry Storm 2 zal dit najaar nog in de winkels liggen, de verkoopprijs van het toestel is nog niet bekend.

Org artikel : GSM Helpdesk
Schrijfster : Willeke De Haas
0 Responses