Supersnelle HTC Dragon duikt op

Vandaag doken de eerste specificaties en foto's op van de HTC Dragon, een supersnelle Android smartphone met een 1 Ghz processor en een enorm beeldscherm. Wordt dit het nieuwste multimedia device?

HTC is druk aan een nieuwe Android smartphone aan het werken met een supersnelle processor. Dit zal ervoor zorgen dat een Android phone nog nooit zo snel is geweest. Vandaag dook een afbeelding op van wat waarschijnlijk de HTC Dragon moet zijn. De website TheUnlockR heeft het toestel in handen gekregen en er wat shots van gemaakt.

Als de eerste specificaties van de HTC Dragon kloppen, dan zou het toestel wel eens een grote slag kunnen slaan in de geeky high-end smartphone markt. Elke high-end toestelfan zal de HTC Dragon helemaal hot vinden, dit door verschillende mogelijkheden en specificaties die het toestel bezit. Allereerst draait de HTC Dragon op Android en zal het toestel de allersnelste processor bezitten die geïmplementeerd is in een mobiele telefoon; een 1 Ghz Snapdragon processor.Naast een supersnelle processor zal de HTC Dragon een megagroot beeldscherm hebben, waaronder een handige trackball is geplaatst om op een prettige manier door bestanden te navigeren. Dit beeldscherm zal perfect zijn voor bezoekjes aan het internet, wat qua ondersteuning ook ver van achtergebleven is. De HTC Dragon zal in elk geval UMTS, HSDPA en WiFi ondersteunen, maar wellicht zelfs HSUPA.

Het moge duidelijk zijn dat de HTC Dragon op het gebied van geheugen geen onderdeurtje zal zijn. Ondanks dat we weten dat een muziekspeler en een camera aanwezig zijn, weten we nog niet wat voor camera deze draak zal hebben.

Gegevens over wanneer de HTC Dragon aangekondigd zal gaan worden hebben we nog niet. Wanneer meer gegevens binnendruppelen of wanneer de HTC Dragon officieel wordt aangekondigd, zullen we u hier uiteraard van op de hoogte houden.

Org artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke De Haas
0 Responses