Motorola Droid krijgt een fotosessie te verduren



The BGR heeft een fotosessie met de nieuwe Motorola Droid gehouden waardoor we nu het toestel van top tot teen kunnen zien in levende lijven. De Droid zou Motorola er weer bovenop moeten gaan helpen echter is het model wel een beetje gedateerd.

Motorola staat op het punt haar tweede Android-telefoon aan te gaan kondigen. De Motorola Droid is de laatste tijd veel in het nieuws te vinden omdat beetje bij beetje het toestel meer onthuld wordt. Zo werd eerder al duidelijk dat het toestel op Android 2.0 zal gaan lopen en daarbij is vandaag ook nog eens de releasedatum van het toestel naar buiten gekomen. Nadat The BGR eerder al de eerste echte foto van de Droid wist te plaatsen is de tijd nu aangekomen voor een uitgebreide fotosessie met het nieuwe toestel. Consumenten kunnen nu dan ook de Moto Droid in volle glorie aanschouwen en wat daarbij opvalt is dat het ontwerp wel een beetje gedateerd aanvoelt.

De bron weet overigens ook nog een paar leuke feiten te melden over haar review-model. Zo zou de Moto Droid in het bezit zijn van een TI OMAP3430-processor die zijn werk op 600MHz doet. Dit is de zelfde processor die ook in de iPhone 3GS te vinden is en in de Nokia N900. Daarnaast zou het toestel opvallend plat zijn in het echt en ook het scherm zou zeker in de smaak vallen bij de gebruikers. The BGR claimt binnenkort met een review op de proppen te komen waarin de Droid van top tot teen onderzocht zal gaan worden.

Org artikel : All About Phones
Auteur : Danijel Dercksen
0 Responses