Android Donut update beschikbaar

Bron : GSM Helpdesk
Schrijfster : Willeke de Haas

De eigenaren van de T-Mobile G1 en de T-Mobile MyTouch 3G kunnen zich vandaag gelukkig prijzen: vandaag werd namelijk een update, genaamd Donut, van Android vrijgegeven voor beide toestellen.

Iedereen gaat vandaag aan de Donuts, een groot deel van de eigenaren van de T-Mobile G1 en de T-Mobile MyTouch 3G althans. Vandaag is Android begonnen met het uitsturen van updates op haar besturingssysteem, die als typenummer Android 1.6 meekrijgt en als koosnaampje Donut. Eerder had Google de update op haar besturingssysteem al vrijgegeven voor ontwikkelaars, vandaag is de update voor iedereen beschikbaar.

Google zal mondjesmaat de Android Donut update vrijgeven om te voorkomen dat het downloaden ervan te lang gaat duren. Android Donut zal een aantal problemen oplossen die in de vorige versie van het besturingssysteem zaten. De camera zal in elk geval sneller worden en met de update kan je gemakkelijker wisselen tussen de camera- en de videomodus. Daarnaast kan je gemakkelijker de capaciteit van de accu bekijken en kan je beter zoeken naar de apps die je hebt geïnstalleerd op het toestel.

Als je je eigen T-Mobile G1 of T-Mobile MyTouch 3G wilt updaten naar Donut, dan zal je regelmatig de Android Market in de gaten moeten houden of de update al beschikbaar is. Het zal in elk geval niet lang meer duren.
0 Responses