BelCompany brengt samen met Nokia de N900 naar Nederland



Bron : All About Phones
Schrijver : Danijel Dercksen

BelCompany heeft tegenover All About Phones bevestigd dat de keten de introductie partner van Nokia zal zijn met betrekking tot de N900. Volgens BelCompany zullen er geringe aantallen tijdens de launch beschikbaar zijn in ons land.

BelCompany heeft bij monde van algemeen directeur Paul Vreeburg in een vraaggesprek met All About Phones laten weten dat BelCompany de introductie partner zal zijn van Nokia tijdens de launch van de nieuwe Nokia N900. Volgens Vreeburg zal het toestel als eerste bij BelCompany een tijdje beschikbaar zijn en later pas bij andere ketens verkocht gaan worden. Volgens de inkoopmanager van BelCompany Marcel van der Bank zullen er in eerste instantie een beperkt aantal toestellen beschikbaar zijn. Exacte aantallen kon de manager niet aan ons kwijt maar dat er sprake zal zijn van schaarste lijkt een feit te zijn. Om deze reden heeft BelCompany dan ook een reserveringslijst in het leven geroepen zodat klanten er zeker van zijn dat ze zo snel mogelijk het toestel geleverd krijgen. Tot slot weet van der Bank te melden dat de N900 in week 43/44 verwacht wordt bij de keten.

De Nokia N900 zal rond de 600 euro gaan kosten bij de keten. Later vandaag is in Amsterdam een persbijeenkomst omtrent de Nokia N900 en Maemo 5. All About Phones zal ook hierbij aanwezig zijn en nagaan hoeveel toestellen Nokia verwacht te leveren deze maand.
0 Responses