Chatten in de schoolbankenWie heeft het vroeger niet gedaan. Onder het proefwerk (Multiple Choice) in de klas elkaar het antwoord door te geven door middel van te kuchen of een aantal vingers onder de tafel op te steken. Tegenwoordig heeft veel van de jeugd al een iPhone/iPod Touch tot hun beschikking. Voor die jeugd zijn er talloze apps om (stiekum) met elkaar te communiceren. Uiteraard kan het via sms, twitter en MSN maar dan zijn er weer kosten aan verbonden. We gaan het nu hebben over chatten via Bluetooth die geschikt is voor de iPhone en iPod Touch . Uiteraard heb je beiden dezelfde app op je toestel nodig.

Bluetooth Chat(gratis):

Wanneer je de app opent vraagt hij of hij BT aan moet zetten. Hierna gaat het toestel op zoek naar BT iPhone's en iPod Touch's.Je kunt hierna naar hartelust met elkaar chatten. Uiteraard niet voorin de klas gaan zitten...Andere soortgelijke apps zijn :
-Bluetooth IM
-Bluchat
-Bluechat

En wil je je leraar helemaal kwaad krijgen dan kun je even kijken naar een BT Walkie Talkie app zoals Bluetooth Walkie Talkie (0,79), Walkie Talkie (0,79), BlueTooth Walkie Talkies (0,79) en een combinatie van messenger en walkie talkie is Writie Talkie (0,79)


0 Responses