MailTones : Je Mail voorzien van verschillende tunes

Met MailTones kun je je mailtjes van een eigen ringtone voorzien. Je kunt hiermee sneller je prive en werk email herkennen door verschillende tunes. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Push e-mail moet ingeschakeld staan (autom fetch, niet handmatig). Je e-mail server moet de optie hebben om kopieën van je nieuwe e-mails naar een andere email adres door te laten sturen (forwarding optie). Bijvoorbeeld Gmail en Mobile Me zijn hier goed voor te gebruiken.Je hebt nu drie opties waaraan je een ringtone kunt koppelen.

Je kunt personen uit het adresboek selecteren (direct een e-mail adres invoeren werkt niet).

Je kunt een ringtone instellen aan mailtjes die in het onderwerp vak bepaalde keywords hebben. Je kunt ook een ringtone instellen voor mailtjes van een bepaald domein (bv van het werk).

Voor elke ingestelde optie heb je de keuze uit 25 ringtones welke varieren van simpele tunes tot scheep hoorns.De meeste mensen krijgen meer mail dan telefoontjes binnen. Dit is dus de ideale app als je niet steeds je telefoon uit je zak wilt halen om te kijken of het een belangrijke mail is.

De app kost €2,39 en meer info is te vindenop de website van mailtones.

0 Responses