Nokia E55 beschikbaarDe Nokia E55 is nog maar net verschenen maar nu al behoorlijk populair te noemen. Het zakelijke toestel kan dan ook heel erg veel en in de vormgeving is overal rekening mee gehouden. Deze dunne smartphone beschikt over een half QWERTY toetsenbord (met 20 toetsen) en een 2.4 inch TFT touchscreen dat 16 miljoen kleuren weergeeft. Superhelder dus. Gegevens invoeren doe je met de simpele navigatieknop waar Nokia bekend om staat of met dat eerder genoemde ‘halve’ QWERTY toetsenbord. Aan jou de keuze.

De E55 beschikt niet over 1 maar over 2 camera’s. De ‘hoofd’camera heeft 3.2 megapixels, fixed focus en een LED-flits. Ook kun je hiermee filmpjes opnemen in VGA kwaliteit. De tweede camera zit op het toestel zodat je er ook mee kunt beeldbellen.

Deze Nokia smartphone draait op een ARM 11 600 MHz processor in combinatie met het Symbian besturingssysteem. Het interne geheugen is 60 MB maar eenvoudig uit te breiden tot maximaal 16 GB met behulp van MicroSD kaartjes. Internetten doe je via HSDPA of WiFi. Verder ontbreken Bluetooth, GPS, USB en een 3.5 audio jack natuurlijk niet.

Org. artikel : Nokiablog
0 Responses