Samsung B7620 Armani op de rode loperDeze week vond Samsung het eindelijk tijd om haar nieuwste Armani telg aan de wereld voor te stellen. De Samsung B7620 Armani is een zwart gouden QWERTY design smartphone met de zowel brains als body.

De geschiedenis van de Samsung B7620 Armani startte al zo'n drie maanden geleden, toen het toestel voor het eerst opdook bij de Bluetooth SIG Group. Op dat moment wisten we eigenlijk niet meer van het toestel dan dat het bluetooth zou bevatten. Toen door de maanden heen meer gegevens binnendruppelden over een nieuwe Samsung Armani phone wisten we uiteindelijk enkele weken geleden te melden dat de Armani smartphone zoals we die kenden van de spypics, geannuleerd zou zijn.

Samsung hield echter voet bij stuk en lanceerde deze week alsnog een Samsung Armani smartphone, genaamd de Samsung B7620 Armani. Deze smartphone ziet er net iets anders uit dan de geannuleerde Armani phone, maar biedt aan de andere kant veel meer functies dan zijn geannuleerde broertje.

Design Statement
Samsung en Armani blijven voortbouwen op hun samenwerking, waarvan de B7620 Armani de uitkomst is voor 2009. De B7620 Armani is een echte fashion killer en staat met haar zwarte behuizing, voorzien van echt gouden accenten, haar mannetje in de opgeschoten business wereld. Als je een zakelijk toestel nodig hebt, maar niet gebonden wilt zijn aan een smartphone met saai uiterlijk, dan is de Samsung B7620 Armani jouw nieuwe GSM.

Org artikel : GSM Helpdesk
Schrijfster : Willeke de Haas
0 Responses