Vodafone Duitsland en HTC stellen de WM 6.5 upgrade voor de Diamond 2 al beschikbaarArtikel van All About Phones.

Vodafone Duitsland is in combinatie met de HTC Touch Diamond2 begonnen met het uitrollen van Windows Mobile 6.5. Het toestel heeft een officieële ROM-update gekregen met Windows Mobile 6.5 en een vernieuwde vorm van TouchFlo3D erin.

Hoewel de officiële release van Windows Mobile 6.5 pas op 6 oktober zal vallen, is Vodafone Duitsland alvast begonnen met het uitrollen van het nieuwe platform. De HTC Touch Diamond2 heeft van Vodafone een ROM-update gekregen waar Windows Mobile 6.5 in verwerkt is. Het gaat hier om een Windows Mobile 6.5-build die de startknop nog gewoon bovenaan heeft zitten, iets dat in andere builds niet het geval is. Het is dan ook de vraag of de versie die over twee dagen uitgerold gaat worden uitgerust is met een nieuwere build met de startknop onder of dat Microsoft toch een oudere build gaat handhaven waarbij dit niet het geval is.

Naast een update naar Windows Mobile 6.5 brengt de nieuwe ROM van Vodafone ook nog een vernieuwde versie van TouchFlo3D, waarin weer-informatie verwerkt is in de klok op het eerste tabblad. Hiermee lijkt de versie meer op versie 2.5 die we kennen van de nog aan te kondigen HTC Touch HD2. Mensen die geen klant zijn van Vodafone Duitsland kunnen beter nog even twee dagen wachten met het updaten van hun telefoon naar versie 6.5, aangezien er dan ook officiële HTC-ROMs beschikbaar zullen zijn.


0 Responses