HTC Tattoo in de schappen

De HTC Tattoo ligt vanaf vandaag in de schappen, het toestel draait op het nieuwe Google Android 1.6. De HTC Tattoo, die eerst nog schuil ging onder de naam Click, is vanaf 284,00 euro te koop.

De Taiwanese smartphone fabrikant HTC heeft weer een nieuw model in de schappen gelegd, het gaat om de HTC Tattoo.De HTC Tattoo draait op de nieuwe generatie van Google Android, namelijk versie 1.6. Het toestel is naar eigen smaak aan te passen, doordat de covers zelf samen te ontwerpen zijn, zoals we deze week al schreven.De HTC Tattoo is zowel aan het uiterlijk als aan het innerlijk naar eigen wens aan te passen. Het uiterlijk met de verschillende covers, het innerlijk is aan te passen doordat HTC haar eigen Sense interface over Android heeft gezet. Daardoor kan de gebruiker het menu en alles instellen hoe hij het wil. Muziek kan beluisterd worden via de 3,5 mm headset aansluiting, ook kan er radio worden beluisterd via de stereo FM-radio.

Het toestel beschikt over een 3.2 megapixel camera met videofunctie. Ook biedt het touchscreen toestel WiFi, UMTS en HSPDA. Met de HTC Tattoo richt HTC zich op de budget smartphone gebruiker die veel van verandering houdt. Alles wat de jonge gebruiker dus aan mogelijkheden nodig heeft, zal de HTC Tattoo bieden.

De HTC Tattoo ligt nu in de winkel met een prijskaartje van €284,00.

Org artikel : GSM Helpdesk
Schrijver : Stefan Hage
0 Responses