Komt de HTC HD2 onder T-Mobile vlag?

Geruchten gaan dat T-Mobile een branded versie van de HTC HD2 in haar assortiment op zal gaan nemen. De HTC HD2 heeft alles in zich wat een succesnummer maakt. Hoe zal de T-Mobile versie gaan heten?

Vandaag wist TmoNews ons te melden dat T-Mobile een eigen versie van de HTC HD2 zal gaan aankondigen. Het toestel zal qua hardware geheel hetzelfde zijn, qua software zal T-Mobile haar eigen kleurtjes en thema's toevoegen aan de smartphone.Voordat de HTC HD2 ook maar de winkels heeft bereikt blijkt het toestel al erg populair te zijn, iets dat voornamelijk veroorzaakt wordt door haar supersnelle Snapdragon processor en haar supergrote beeldscherm waarop video's kijken een lust voor het oog wordt. Verdere specs die de HTC HD2 een bestseller zullen maken is haar internetondersteuning, die bestaat uit UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning, plus haar 5 megapixel camera. Het toestel draait op Windows Mobile 6.5 en wordt hiermee dus een Windows Phone genoemd.

Wanneer T-Mobile precies een magenta versie van de HTC HD2 zal gaan aankondigen is nog niet bekend. Wel weten we natuurlijk dat de HTC HD2 ook gewoon als los toestel de winkels zal gaan bereiken. Het is echter wel natte vinger werk wat voor naam het toestel mee zal gaan krijgen. Zal het een T-Mobile MDA Compact toestel worden? We hebben geen idee, T-Mobile heeft namelijk nog niet eerder een HD toestel van HTC in haar assortiment opgenomen. De naam blijft dus nog even een verrassing.

Org artikel : GSM Helpdesk
Schrijfster : Willeke de Haas
0 Responses