Je Nokia updaten

FF een paar oude tips van mij.

Je Nokia heeft kuren en je bent benieuwd of het word verholpen met een update?

Kijk eerst ff bij deze hunajatehdas of er een update beschikbaar is en wat de wijzigingen zijn tegenover de oude versie.

Zo ja ga naar Nokia Phone UpdateVolg de instructies:

1-Installeer de software

2-Optioneel, volg de backup procedure

3-Start de software. De installatie duurt een momentje. Als de installatie is geinstalleerd zul je dit op je scherm zien4-Klik op start. Plug de USB kabel in je PC en Mobiel en kies de 'PC Suite' modus. Het is verstandig om ook even de lader aan je telefoon te koppelen. Updating de firmware kan veel van de batterij vragen. Als de batterij leeg raakt tijdens het updaten maakt het je telfoon onbruikbaar.

5-Klik volgende. De software probeert een connectie met je telfoon te krijgen. Eens gevonden zal de software naar updates zoeken via je internet verbinding.6-Het programma zal je informeren als er geen updates zijn. Als er een update beschikbaar is krijg je dit op je scherm te zien. Klik op het 'update' vakje op het update proces te beginnen.7-Het programma zal de update van de nokia servers downloaden voordat het naar je mobiel zal zenden. Het gebeurt in twee stappen. De belangrijkste stap is de stap waar de update niet mag worden onderbroken wanneer het de update naar je mobiel verzend.
8-Je krijgt bericht wanneer deze stap met succes is afgesloten.

9-Optioneel: restore je backup

Via de telefoon : Menu>gegev.beh.>geheugen>opties>backup phon memory. Dit zal de backup van je telefoon geheugen terug zetten. Dit duurt een poosje.

Via Nokia PC suite : Back-up>Zet de gewenste inhoud van de telefoon vanuit een back-upbestand naar uw telefoon.

0 Responses