Je Branded Nokia van de orginele Nokia firmware voorzien1.Download de nieuwste online updater van Nokia. Voor het gemak voegen we hier de, op dit moment ,nieuwste versie toe, echter kun je beter hierboven kijken of er al een andere is uitgekomen!

2.Download Nemesis, met deze tool zal je de productcode kunnen veranderen van je Nokia toestel.

3.Start Nemesis Service Suite. Tijdens de installatie zal je gevraagd worden om welke verbinding je gaat gebruiken, kies hiervoor virtual usb en ga verder. Let wel even op dat hij voldoende opgeladen is zodat hij tijdens het flashen niet uit kan vallen. Dit kan anders nare gevolgen hebben voor je toestel.

4.Klik op het vergroot glas. Hier door word er naar nieuwe apparaten gezocht.

5.Klik vervolgens op het icoontje Phone info

6.Vervolgens klik je op het knopje scan.

7.Hierdoor komen er een aantal waarden te staan, hier hoef je er maar 1 van te veranderen.

8.Verander de product code. Verander de “product code” waarde naar 0536065 als je bijvoorbeeld een Nokia N95 Deep Plum hebt. Dit is dus slechts een voorbeeld, als je een ander toestel hebt dan zoek je daarbij de juiste code!

9.Klik vervolgens op write, let er wel even op dat je het vinkje achter product code aanvinkt. Het lijkt net of er niets is gebeurt maar ondertussen is de code gewijzigd.

10.Nu zijn we klaar met Nemesis en kun je de updater gaan runnen van Nokia. Start deze op en loopt het hele proces door.

Productcodes
0 Responses