Nokia : Album Art toevoegen

Nederlandse vertaling (via N82forum) van DailyMobile.

1-Als eerste dien je MP3tag te downloaden en installeer dit op de computer.

2-Start de applicatie en druk op “CTRL +D” om aan te geven waar jij je MP3 bestanden hebt opgeslagen. Het is belangrijk dat je niet je memory card als bron kiest. Het dient een map te zijn op de PC zelf te zijn. Edit: Je kunt wel een map op de geheugenkaart van je telefoon kiezen. Je dient wel de USB modus in gegevensoverdracht te zetten. Houd er wel rekening mee dat dit een stuk langzamer gaat.

3-Kies de MP3 (of alle MP3's Ctrl+A) waarbij je cover art aan toe wil voegen (Makkelijker is nu om de methode van stap 4 te doen) en klik op het icoon dat eruit ziet als een wereldbol en kies de bron voor cover art. Discogs Server zal heel goed moeten zijn (ga naar stap 5).

4-Je kunt ook de plaatjes/foto's van de artiesten van te voren opzoeken en opslaan op je PC. Open dan de plaatjes in een window op je scherm en sleep ze dan naar het vakje in MP3 tag. Sla nu de MP3 met tags op (diskette icoon linksboven in het scherm).5-Wanneer een nieuw window opent typ je de naam van de artiest en klik je op “OK”.
Een nieuw window zal openen met de albums van de artiest die je hebt aan geklikt en kies het album en klik “OK”.
Nogmaals zal er een nieuwe window openen waar je de album info vindt. Hier dien je nogmaals op “OK” te drukken.

6-Je bent nu klaar. Kopieer de map naar je toestel.

0 Responses