Klanten T-Mobile brengen 55.000 euro op voor War Child

Bron : Nieuwe Mobiel

De klanten van T-Mobile hebben door hun oude telefoon in te leveren maar liefst 55.000 euro opgebracht voor War Child.
Dit is het resultaat van een inzamelactie onder alle 83 T-Mobile winkels. Bij de winkels is het mogelijk om je gebruikte of kapotte mobielte in te leveren. De nog te gebruiken toestellen worden vervolgens geveild, waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child.



T-Mobile heeft een lange termijn partnership met War Child. Alexander Hamel, Directeur Klantenservice bij T-Mobile in Nederland en op directieniveau verantwoordelijk voor het partnership met War Child: “In de wetenschap dat de opbrengst naar War Child gaat, leveren veel mensen hun oude mobieltje in wanneer zij klant bij T-Mobile worden of al zijn. Dat onze klanten, net als wijzelf, War Child een warm hart toedragen, zien we ook in onze loyaliteitsprogramma’s. Gespaarde punten zijn in te wisselen voor cadeaus, maar het is ook mogelijk deze punten te doneren aan War Child. Op deze manier gaven onze klanten het afgelopen jaar nog eens 27.000 euro. Wij zijn verheugd War Child opnieuw te kunnen verrassen met een mooie bijdrage. Met dank aan onze klanten natuurlijk!”

Mooiste Contact Fonds
Onlangs kondigde KPN aan ook oude afgedankte telefoontjes in te zamelen. Opbrengsten hiervan gaan naar het Mooiste Contact Fonds dat zich inzet om sociaal isolement van kwetsbare groepen te verminderen.
1 Response
  1. Kokkie Says:

    Nu ook te lezen op Mobile Cowboys

    http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/10679