Samsung brengt Android-telefoon met toetsenbord uit



Bron : All About Phones
Schrijver : Bauke Schievink

De Amerikaanse telecomprovider Sprint lanceert binnenkort de Samsung Movement in de Verenigde Staten. De Android-telefoon heeft betere specificaties dan de Galaxy en beschikt ook nog eens over een Qwerty-toetsenbord.
Samsung Movement
Op 1 november moet de Samsung Movement uitkomen in de Verenigde Staten. De telefoon draait op het Android-OS en is daarmee de eerste Android-telefoon van Samsung welke daar uitgebracht wordt. Qua specificaties doet de Movement het duidelijk beter dan zijn voorganger, de Galaxy. Met een 800MHz-processor wordt het toestel de snelste die er tot nu toe op de markt is. Tevens beschikt de Movement over een full Qwerty-toetsenbord. Qua specificaties heeft de telefoon de beschikking over een 3,2Mp-camera, Wi-Fi, GPS, accelerometer, kompas, Bluetooth 2.0 en werkt het op het Amerikaanse 3G-netwerk. Of de Movement ook met onze UMTS-standaard om kan gaan is niet bekend. Net als de Galaxy is er de beschikking over een helder Amoled-scherm. Het is niet bekend op welke resolutie deze gaat draaien. Ook is niet bekend welke versie van Android meegeleverd zal worden. De verwachting is dat Android 1.5 nog meegeleverd zal worden, omdat de 1.6-update van Samsung nog nergens gesignaleerd is.

Wanneer en of het toestel onze kant op komt is niet bekend. Amerikaanse klanten kunnen het toestel inmiddels pre-orderen voor een prijs van 180 Dollar inclusief tweejarig abonnement. Sprint levert de applicaties NFL Mobile Live en Nascar Sprint Cup MobileSM mee zodat de gebruikers onderweg sport kunnen kijken.
0 Responses