SE Xperia X2 komt eerst met simlock

Bron : GSM Helpdesk
Schrijver : Stefan Hage

De Zweedse mobiele telefoon fabrikant Sony Ericsson heeft tijdens het Windows Phone evenement terloops laten weten dat de Sony Ericsson Xperia X2 de eerste drie weken exclusief via Vodafone zal worden verkocht, na die drie weken is het toestel ook simlockvrij verkrijgbaar via alle andere Nederlandse providers, dit melden onze collega's van Mobile Cowboys.

Vanaf november 2009 ligt de Sony Ericsson Xperia X2 in de Nederlandse winkels, met een losse toestelprijs van € 679,00, daarmee is de Xperia X2 honderd euro goedkoper dan zijn voorganger de Sony Ericsson Xperia X1.De Sony Ericsson Xperia X2 draait op Windows Mobile 6.5 en heeft een 8.1 megapixel camera aan boord tegenover de 3.2 megapixel camera die we in de Xperia X1 zagen. Het toestel heeft een intern geheugen van 110 MB en is uitbreidbaar met MicroSD geheugenkaarten, Sony Ericsson geeft er een geheugenkaart van 4 GB bij. Ook geo-tagging en navigatie middels de ingebouwde GPS ontvanger is mogelijk op de nieuwe Sony Ericsson Xperia X2, maar ook WiFi, Bluetooth, UMTS en HSPDA vinden we uiteraard terug op het nieuwe flagship toestel van Sony Ericsson.

Zoals gezegd ligt het toestel vanaf begin november 2009 in de winkels met een vanafprijs van net geen 680 euro. Voor de volledige specificaties van de Sony Ericsson Xperia X2 bezoekt u de Sony Ericsson Xperia X2 specificatiepagina.
0 Responses