GeoHot heeft zijn 3GS met 3.1.2 al gejailbreakt ?De bekende iPhone Hacker George Hotz claimt dat hij aan het werk is aan een tool dat wellicht een revolutie word in de huidige jailbreak scenario. Met de tool blackra1n kun je alle bestaande iPhone en iPod touch's met 3.1.2 OS in een mum jailbreaken athans dat beweerd GeoHot. Blackra1n unlockt je toestel niet!

Jailbreaking is tegenwoordig een complex en tijdrovend klusje en we mogen blij zijn dat er mensen als George zijn die veel van hun vrije tijd er in steken.

De vorige tool die GeoHot had uitgebracht was purplera1n, een simpele oplossing, welke iPhone 3GS gebruikers in staat stelde om elke out of the box telefoon te jailbreaken met een enkele klik. De procedure was simpeler in vergelijking met de tool van DevTeam. Maar purplera1n had een aantal bugs die GeoHot dwingde om het project te staken met de opkomst van OS 3.0.1.

Blackra1n verschilt totaal van purplera1n. GeoHot verwacht de tool snel uit te brengen nadat hij met wat technische obstakels heeft afgerekend.
0 Responses