iPhone updates VI voetbal international

De VI voetbal international applicatie voor de iPhone heeft vannacht een kleine update gekregen. Je kunt nu een Jupiler League club als favoriet instellen.

"Het laatste nieuws van Voetbal International en live scores altijd tot je beschikking met de gratis officiële app. Profiteer 24 uur per dag van het allerlaatste nieuws, video's, live scores, standen en nog veel meer."

BINNENKORT BESCHIKBAAR: VI ALERT APPLICATIE

Met de VI ALERT app op je iPhone ontvang je automatisch de tussenstanden, kaarten en wissels van de door jou geselecteerde clubs. Mis dus nooit meer een doelpunt en blijf altijd op de hoogte van de tussenstanden met het uitgebreide live scorebord. Én profiteer net als bij de gratis applicatie 24 uur per dag van het allerlaatste nieuws, video's, live scores, standen en nog veel meer.

Geniet dit hele seizoen voor maar € 2,99. De VI ALERT app, een must voor iedere voetballiefhebber! Binnenkort beschikbaar!

Op de hoogte blijven? Sms gratis VIALERT naar 2002 en je krijgt bericht zodra de app beschikbaar komt in de App Store. Na aanmelding ontvang je geen bevestiging.
0 Responses