Twee Samsung dualsims in de spots

Samsung zal volgende maand twee nieuwe DUOS toestellen lanceren, oftewel toestellen waarin je twee simkaarten tegelijkertijd kunt gebruiken. We stellen de Samsung B5722 en Samsung C6112 aan u voor.

Samsung zal binnenkort met twee nieuwe toestellen in haar DUOS lijn komen. Eén van deze twee toestellen, namelijk de Samsung B5722, is een touchscreen toestel. Daarmee heeft Samsung de primeur de eerste grote fabrikant te zijn met een dual-sim touchscreen toestel. De toestellen werden ontdekt door de website UnwiredView.

Samsung B5722
De Samsung B5722 is een compact touchscreen toestel waar je twee simkaarten in kan stoppen, bijvoorbeeld eentje voor zakelijk en eentje voor privé. Het toestel heeft een lekker beeldschermpje met 262.000 kleuren en zal draaien op Samsung's TouchWiz interface.Verdere specs van de Samsung B5722 zijn een 3.2 megapixel camera, een stereo FM radio en uitbreidbaar geheugen. Het internet zal je moeten bereiken met een wat tragere GPRS verbinding.

Samsung C6112
De Samsung C6112 is een wat conventioneler dual-sim toestel. Deze slider ziet er redelijk simpel en zakelijk uit en dat kan precies zijn wat je nodig hebt. Als je het toestel uitschuift komt een klein toetsenbordje in zicht waarmee je comfortabel kunt typen.Aan de achterkant is een 2 megapixel camera geplaatst en het geheugen is uitbreidbaar. Ook is een stereo FM radio aanwezig, evenals bluetooth om je bestanden te kunnen versturen. Ook hier wordt GPRS gebruikt voor dataverbindingen.

Aankondiging en verkrijgbaarheid
De Samsung B5722 en de Samsung C6112 zullen volgende maand worden aangekondigd. Over verkoopprijzen is nog niets gezegd, evenals over de verkrijgbaarheidsdatum van beide dual-sim toestellen.

Org Artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke De Haas
0 Responses