Space Hoppers invasie Sony Ericsson

Misschien heb je de laatste tijd in reclames in de krant of op internet al allemaal vreemde skippybal-achtige wezens voorbij zien komen: dit zijn de Space Hoppers van Sony Ericsson.

De Space Hoppers van Sony Ericsson overspoelen kranten- en internetpagina's als de eerste (online) "flashmob". Leuk is dat je ook een eigen Space Hopper kan creëren op www.hopperinvasion.com. Hier kan je de skippybal-achtige wezens een eigen gezicht en "stuiterniveau" meegegeven. De Hoppers zijn vervolgens in het kader van deze campagne op MSN en Yahoo! te zien.

Uiteraard hoppen de Space Hoppers niet zomaar rond. Met hun gehop brengen zij de twee nieuwste high-end toestellen van Sony Ericsson voor het voetlicht: de Sony Ericsson Satio en de Sony Ericsson Aino. De eerste is een multimediale multifunctionele touchscreen-telefoon met een 12 megapixel camera en optimale internetconnectiviteit. De tweede is een slidertelefoon met keypad en touchscreen die beschikt over Remote Play waarmee je ook je Playstation 3 kan bedienen.

De Satio en Aino zijn inmiddels verkrijgbaar in Nederland voor adviesprijsprijzen van respectievelijk 639 en en 539 euro.Org Artikel : PortableGear
0 Responses