Twitter en LinkedIn bundelen krachten

Vanaf vandaag kunnen leden van LinkedIn en Twitter status updates tussen beide netwerken delen. Dankzij de integratie van de twee netwerken via de Tweets app kunnen LinkedIn-leden automatisch hun updates op de professionele netwerksite met hun Twitter-volgers delen.

Ze kunnen er ook voor kiezen Twitter status updates te delen met hun LinkedIn-netwerk door de hashtag #in aan hun tweets toe te voegen. De samenwerking met Twitter is de eerste van diverse integraties die LinkedIn-leden de komende weken kunnen verwachten.

De integratie maakt het mogelijk voor LinkedIn-leden om informatie en kennis direct te delen en te verspreiden over een breder professioneel netwerk. De Twitter-feed is eenvoudig te beheren vanuit hun LinkedIn-profiel waardoor het makkelijker wordt om het laatste nieuws uit hun branche bij te houden. Door de samenwerking wordt de snelheid en actualiteit van Twitter gecombineerd met de collectieve kennis en zakelijke inzichten van het wereldwijde LinkedIn-netwerk. Dankzij deze integratie kunnen de leden van beide sites gemakkelijker samenwerken, communiceren met hun netwerk en hun productiviteit verder vergroten. Meer info over de samenwerking tussen LinkedIn en Twitter is op het LinkedIn blog te vinden.

Org Artikel : Dutch Cowboys
0 Responses