LG komt in 2010 met snelle Android phone

Het klinkt nog ver weg, maar in het tweede kwartaal van 2010 zal LG een Android smartphone met 1 Ghz Snapdragon processor in de winkels gaan leggen. Is de Koreaanse fabrikant hier dan nog op tijd mee?

LG heeft vandaag aangekondigd in het tweede kwartaal van 2010 een Android smartphone in de winkels te hebben liggen dat voorzien zal zijn van een 1 Ghz Snapdragon processor. Meer en meer fabrikanten lanceren supersnelle Snapdragon toestellen in combinatie met een krachtig besturingssysteem, maar zal LG niet te laat zijn?

Een naam van het toestel of een foto ervan hebben we nog niet, dat is namelijk nog niet iets dat LG heeft vrijgegeven, maar wel kondigde LG aan dat we in 2010 een Snapdragon toestel van ze mogen gaan verwachten. Het toestel zal voortbouwen op de LG GW620, maar LG geeft aan dat het Snapdragon toestel nog mooier, sneller en beter zal worden.

Wanneer precies de aankondiging van de LG Snapdragon smartphone zal gaan plaatsvinden weten we nog niet. Dit zou eind dit jaar nog kunnen zijn, maar wellicht ook begin 2010 tijdens het Mobile World Congress.

Org Artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses