Protection One brengt hun Security Applicatie voor de iPhone uit

Protection One, Inc heeft een applicatie voor de iPhone uitgebracht. Deze applicatie stelt gebruikers in staat om toegang tot de beveiligings panelen te krijgen en real time informatie beveiligings updates te ontvangen.

Met de applicatie kunnen gebruikers bv hun alarm aan/uit schakelen terwijl ze op vakantie zijn. Een andere mogelijkheid is het alarm van het werk op afstand uit te schakekelen om bv de schoonmakers binnen te laten. Wanneer het alarm geactiveerd is krijgen gebruikers een email of een smsje wanneer het alarm een beweging detecteerd, een deur word geopend, wanneer een hoge carbon monoxide niveau word bereikt en zelfs wanneer een medicijn kastje word geopend.

Protection One President en CEO Richard Ginsburg zei hierover:
“No one wants to spend a vacation or business trip worrying about leaving the garage door open or if the security alarm is set. This application puts security at your fingertips and keeps you connected, even when you’re away.”

De applicatie heeft op verschillende lagen beveiligings codes. De Standaard Protection One keypad code is nodig voor toegang tot de eSecure keypad, welke niet op het toestel word opgeslagen of te zien is bij het intypen.

De gratis applicatie 'e-Secure' is nu verkrijgbaar in de Appstore en is compatible met alle iPhone en iPod Touch types.

0 Responses