Apple iPhone Nano komt weer voorbij

Nieuwe geruchten rondom een mogelijke Apple iPhone Nano doken vandaag op. De kleinere en minder functionele variant op de iPhone zal tegen het einde van volgend jaar in de winkels komen te liggen.

Eens in de zoveel tijd moet er gewoon weer even gesproken worden over de vermeende Apple iPhone Nano, die volgens de geruchten al jaren op de loer ligt. Vandaag kwamen nieuwe gegevens over de Apple iPhone Nano voorbij, gespot door de website Pocket-Lint.

De Apple iPhone Nano zal een kleiner beeldscherm hebben dan de Apple iPhone van dit moment, de iPhone 3GS. De beeldscherm grootte zal namelijk geen 3,5 inch bedragen, maar 2,8 inch. Het toestel zal voor zowel GSM als CDMA netwerken geschikt zijn, wat betekent dat het toestel niet alleen naar de Verenigde Staten gebracht zal worden, zoals de Apple iPhone 2G, maar dat het toestel ook naar Europa zal gaan komen.

In het derde kwartaal van 2010 zal de Apple iPhone Nano in de Amerikaanse winkels moeten liggen als het aan de bovenstaande website ligt. Daarna zal het toestel ook naar andere continenten verscheept gaan worden, wat betekent dat we in ons land waarschijnlijk tot eind 2010 of begin 2011 op het toestel zullen moeten wachten. Of het dan nog zin heeft?

Org Artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses