LG komt in het tweede kwartaal van 2010 met Snapdragon-Android-telefoon

LG heeft aangekondigd in het tweede kwartaal van 2010 met een Android-telefoon op de markt te komen die een Snapdragon-processor gebruikt. Het toestel zal aanvankelijk alleen in Korea uitkomen, maar dat betekent wel dat we snel een dergelijk toestel in Europa zullen zien.

Sony Ericsson heeft haar X10, Acer heeft de Liquid, maar LG blijft nog achter. Het gaat hier om Android-telefoons die gebaseerd zijn op Qualcomm's op 1GHz geklokte Snapdragon-processor. LG's enige Android-telefoon, de GW620 moet het doen met minder en daar wil LG verandering in brengen. Het bedrijf heeft namelijk aangekondigd dat ze in het tweede kwartaal van 2010 wel met een Android-telefoon zullen komen die een Snapdragon-processor gebruikt.

Het enige specifieke dat LG over de telefoon kwijt wil, is dat hij wat "volwassener" zal worden dan de GW620. Daarnaast heeft LG verteld dat het toestel aanvankelijk alleen naar de Koreaanse markt zal komen. Dit betekend echter wel dat LG deze techniek gaat adopteren en dat we niet lang daarna een dergelijk toestel zullen tegenkomen op de Europese markt, of misschien wel dat dit specifieke toestel ook hier zal aanlanden.



Org Artikel : All About Phones
Auteur : Dominick Viëtor
0 Responses