Sony Ericsson X10 in februari leverbaar

De Sony Ericsson Xperia X10, een toestel waar maanden geruchten over rondgingen en het eerste Android toestel van de Zweeds-Japanse joint-venture, werd begin november eindelijk aangekondigd. Een groot beeldscherm met intuïtieve bediening als nooit tevoren, uitgebreide multimediafuncties en nog veel meer waar de Android en smartphone-fans het water voor uit de mond loopt.

Het goede nieuws is nu dat de Sony Ericsson Xperia X10 vanaf 10 februari in de winkels te vinden zal zijn. Dat duurt nog lang zal je zeggen, maar als je er rekening mee houdt dat de eerdere Sony Ericsson Xperia X toestellen er veel langer over hebben gedaan om de winkels te bestormen, is een tijdspanne van drie maanden voor release in de winkels eigenlijk vrij kort. Op de website van Sony Ericsson is deze verkoopdatum te vinden.Wat maakt het toestel nu zo speciaal? Deze vraag kan het beste beantwoord worden met de vraag: Wat niet? De Xperia X10 is Sony Ericsson's eerste Android toestel. Daarnaast is de X10 het eerste Android toestel dat op een 1 Ghz Snapdragon processor draait en is deze het eerste toestel met een 8.1 megapixel camera. Hiermee heeft Sony Ericsson genoeg primeurtjes te pakken zou je zeggen. Natuurlijk is de rest van de functionaliteit van de Android candybar net zo bijzonder, want voor het internet maakt de Xperia X10 gebruik van UMTS, HSDPA en WiFi zodat je altijd een snel netwerk binnen handbereik hebt.

Het is nog een kleine drie maanden wachten totdat de Sony Ericsson Xperia X10 in de winkels ligt. Als je je echter inschrijft op onze reminder service hieronder zal je als eerste ingelicht worden als we het toestel in de digitale vitrines hebben gespot.

Org artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke De Haas
0 Responses