Motorola RAZR 3 duikt op in KoreaDe RAZR was in 2003 het toestel dat de Amerikaanse fabrikant weer op de kaart zette. Het gebrek aan vernieuwing en het te lang uitmelken van dat concept luidde ruim vier jaar later de teloorgang van Motorola aan. Begin dit jaar besloot de fabrikant eindelijk om uit een heel ander vaatje te gaan tappen. De eerste resultaten daarvan hebben we deze week (officieel) zien opduiken.

Maar, net nu het lijkt alsof Motorola de RAZR erfenis defintief van zich afgeschud heeft duikt ineens weer een nieuwe 'RAZR' achtig toestel op.

In Korea is de Motorola KLASSIC opgedoken, een andere naam voor de geannuleerde RAZR 3 van ruim een jaar geleden en hetzelfde toestel dat een week of zes geleden ook al eens opdook onder de naam Motorola V13. Zoals ik toen ook al schreef hoop ik niet dat dit de zoveelste wederopstanding van het RAZR concept uit 2003 zal worden ;-) Toegegeven, Motorola heeft er een touchscreen sausje overheen gegoten, maar toch. Met modellen als de Cliq en de Milestone (aka DROID) mogen ze wat mij betreft dit soort RAZR-achtige toestellen in de kast laten liggen.

Org Artikel : Mobile Cowboys
Auteur : Ron Smeets
0 Responses