Bloopers in Google Street View

Nu Google een groot aantal steden in Nederland aanbiedt in Street View, is het onoverkomelijk dat er ook bloopers in de beelden te vinden zijn. Wij zochten een aantal grappige momenten voor u uit.

Gisteren schreven we over de uitbreiding van Google Street View in Nederland, waarbij een groot aantal steden die eerder nog niet zichtbaar waren in Google Street View, dat nu wel zijn. Maar wat als je nu op je meest genante moment van je leven door de Google auto op de foto wordt gezet? Tja, dan heb je pech, getuige de blooperbeelden die je zoal op Google Street View kunt vinden. Zo kan je wel eens vreemde of grappige beelden tegenkomen als je 3D aan het navigeren bent met je mobiele telefoon.

Op de website Streetview Nederland kunnen Nederlandse gebruikers van Google Street View de meest bizarre beelden insturen die ze zijn tegengekomen tijdens hun virtuele wandeling. Je zus vastgebonden zien aan een hek? Je hond op het troittoir zijn behoefte zien doen? De meest vreemde en grappige beelden komen voorbij. Hieronder een greep uit de grappigste bloopers.


Als je zelf ook grappige, vreemde of mooie momenten in Google Street View bent tegengekomen, dan kan je die op bovenstaande website plaatsen. Eeuwige roem voor jou en een grappig beeld voor de rest van Nederland zijn je beloning.

Org Artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses