Sneller surfen op je BlackBerry met de Opera-mini browserJe kunt tegenwoordig niet meer zonder BlackBerry. Of je nu gebruik maakt van de BB Messenger of aan het surfen bent de BlackBerry heb je overal bij je. Even je laatste krabbels bekijken op Hyves of bijvoorbeeld de treintijden bekijken via NS.nl. Het gaat niet allemaal even snel met de standaard Internet Browser op je BlackBerry. Voor degenen onder ons die graag sneller willen surfen op de BlackBerry is de Opera mini browser een “must”voor elke BlackBerry gebruiker.

Opera-mini

Met de opera mini browser worden websites voordat ze op het toestel met de mobiele browser weergegeven worden, eerst geoptimaliseerd door Opera’s eigen servers. Hierdoor hoeft minder data over de tragere mobiele verbindingen verzonden te worden wat de snelheid van het mobiel browsen weer ten goede komt.

Dat klinkt misschien als muziek in de oren, maar dat zul natuurlijk eerst zelf moeten ervaren!

Het downloaden van deze applicatie is gratis en download je direct vanaf je BlackBerry toestel. Bezoek met de Blackberry Internet Browser: httt://www.mini.opera.com .De applicatie installeert zich vanzelf. Wij hebben versie 4.2 getest aangezien versie 5 nog een beta versie is. Wij kunnen vaststellen dat de versie 4.2 perfect werkt op de BlackBerry.

Wij zijn dan ook erg benieuwd als er al opera- mini gebruikers zijn en wat de bevindingen hiervan zijn. Mocht je het willen testen? Vertel ons je ervaringen.

Org Artikel : Blackberry-onderdelen blog
0 Responses