Taxi slecht? Beoordeel hem met je GSM!

Heb je wel eens een zeer onaardige en hard-rijdende taxichauffeur meegemaakt waar je eigenlijk je mening over zou willen geven? Vandaag wordt dat mogelijk met de nieuwe mobiele taxi rating service.

Een klacht indienen omdat je de avond ervoor oneerlijk en zeer onaardig bent behandeld door een taxichauffeur voordat deze je heeft afgezet bij de plaats van bestemming is af en toe nog erg lastig. Er komt heel wat bij kijken en vaak zijn de soep de aardappelen niet waard om zoveel moeite te steken in het geven van je mening omdat je taxiritje onplezierig is verlopen. Vanaf vandaag wordt dat anders, want vandaag gaat namelijk een taxi beoordelingsservice live waarmee je via een simpel SMSje of berichtje via het internet je mening kunt geven over de service die je hebt gehad.

De Taxi Centrale Amsterdam, het grootste taxibedrijf in Amsterdam, is het eerste taxibedrijf dat meedoet aan de service. Vanaf vandaag krijg je van het bedrijf een SMS nadat de taxi je heeft afgezet, waarna je je taxiritje kunt beoordelen via SMS of mobiel internet. Dit is niet alleen handig voor toekomstige taxigebruikers omdat de beoordelingen online gepubliceerd worden, maar ook voor het taxibedrijf zelf omdat ze daarmee de kwaliteit en service van hun medewerkers kunnen meten.

Vanaf vandaag kan je in Amsterdam de service beoordelen van de Taxi Central Amsterdam, later zullen meer taxibedrijven volgen.

Lees het org artikel op GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses