Sygic baant zich een weg richting de Nokia N900

Sygic heeft bekend gemaakt dat het haar navigatiesoftware gaat uitbrengen op Maemo 5. De software moet nog voor het eind van dit jaar te vinden zijn op de Nokia N900.

Navigatieproducent Sygic heeft bekendgemaakt dat het haar software ook naar Maemo 5 gaat brengen. Sygic heeft inmiddels voor elk mobielplatform navigatie uitgebracht. De producent maakt nu ook de overstap richting Maemo 5 en volgens de leverancier moet de software nog voor het eind van dit jaar verkrijgbaar zijn via de Ovi Store en haar eigen e-shop. De software zal kaarten bevatten van bijna alle belangrijke streken waaronder heel Europa. Sygic heeft nog niet bekend gemaakt hoe duur de software zal gaan kosten maar voor Europa zal naar verwachting een prijs van rond de 80 euro berekend worden.

De komende maand zullen naar verwachting meer ontwikkelaars met software gaan komen voor het Maemo OS aangezien de N900 deze maand de verkoop is in gegaan. Nokia heeft daarnaast ook laten weten dat de eerste 300 Nokia N900's die te leen zijn gegeven tijdens het Maemo Summit nu te updaten zijn naar de final firmware die ook op het productiemodel van de N900 zit.

Org Artikel : All About Phones
Auteur : Danijel Dercksen
1 Response
  1. Martijn Says:

    Beste Blogger,

    Kan je even contact met mij opnemen, martijn@telecomnieuws.com?

    Met vriendelijke groet,

    Martijn.