Vergeet iPhone MMS, deel 100 foto's tegelijk met Knocking

We hebben allemaal ervaren hoe pijnvol lang het AT&T heeft gekost om MMS toe te voegen aan de iPhone. Alle hoop in de VS is nu gevestigd op een nieuwe applicatie die is vrijgegeven.

Knocking is eigenlijk een 'photo sharing' applicatie op steroïden. Knocking is ontwikkeld door Pointy Heads Software. Hiermee kun je tot 100 foto’s tegelijk delen tussen iPhones. Om dit te laten werken moet je uiteraard wel de Knocking-app hebben. Maar de applicatie, welke overigens gratis is voor de eerste 50.000 downloads, heeft ook andere voordelen.

Bijvoorbeeld als je alleen bepaalde foto's naar je moeder wilt sturen, je verbind met haar en laat haar alleen die foto's zien die jij wilt laten zien. Je moeder kan dan met een simpele klik op de knop de foto's bewaren op haar telefoon.

Met MMS kun je ook meerdere foto’s sturen, maar het verzenden duurt ontzettend lang en is vreselijk omslachtig. Met Knocking kun je op super gemakkelijke manier niet alleen individuele foto’s, maar ook foto albums delen. En MMS beperkt tot het sturen van 5 foto’s. Het limiet van Knocking is dus 100.

En zelfs met zo een grote hoeveelheid duurt het maar een paar minuten om deze te synchroniseren tussen de twee telefoons. Er is ook een 'Facebook Connect' integratie die gebruikers toestaat de foto’s te delen. Knocking werkt op zowel 3G als Wifi. U kunt de Knocking-applicatie hier [iTunes] downloaden en nogmaals, deze is gratis tot 50.000 downloads.

Org Artikel : Dutch Cowboys
Auteur : Babette Soffer
0 Responses