Derde Droid-telefoon duikt op

Alhoewel de Motorola Droid en de HTC Droid Eris nog maar net zijn uitgebracht, lijkt er alweer een derde Droid-telefoon aan te komen. Dit toestel verscheen inclusief foto bij de FCC.

De Droid-familie van Verizon breidt zich snel uit. De eerste twee telefoons in de serie werden vandaag uitgebracht. Een daarvan is de Motorola Droid, welke de afgelopen tijd bijna dagelijks in het nieuws geweest is. De release van deze eerste Android 2.0-telefoon vandaag leek daardoor een groot succes. Ook de Droid Eris zag vandaag het levenslicht. Verizon lijkt meteen de Droid-familie weer te willen uitbreiden met een derde telefoon. Het bewijs hiervoor werd onlangs gevonden bij de FCC. Het toestel is een slider, net als de Droid. De producent van het derde lid van de Droid-familie zou het relatief onbekende Saygus zijn.

De specificaties van de telefoon zijn niet onaardig. Er zit een 624MHz Marvell PXA310-processor in, en een scherm van 3,5 inch met een resolutie van 800x480. Foto's kunnen geschoten worden met een 5Mp-camera. Tevens zit er nog een front-camera op. Daarmee lijkt de Saygus-telefoon een goede toevoeging aan de Droid-familie. Of het toestel ook naar Nederland komt is niet bekend. De Motorola Droid komt wel naar Nederland, terwijl de Droid Eris een VS-onlytoestel zal zijn. Welke versie van Android op de Saygus-telefoon gaat draaien is niet bekend.



Org Artikel : All About Phones
Auteur : Bauke Schievink
0 Responses