Sony Ericsson Kurara komt weer voorbij

Na een tijd van aankondigingen komt een tijd van nieuwe geruchten. Vandaag dook de Sony Ericsson Kurara voor de tweede keer op, alleen nu in duidelijke foto's en met een groot deel van de specs.

Na de aankondiging van de Sony Ericsson Xperia X10 gisteren is het weer tijd voor een nieuwe ronde geruchten voor al het moois dat Sony Ericsson in de toekomst zal gaan aankondigen. Vandaag is het de beurt aan de Sony Ericsson Kurara, die door de website PhonesDB op de foto werd gezet.De eerste specificaties van de Sony Ericsson Kurara werden tevens door dezelfde website bekendgemaakt. Het toestel zal een AMOLED touchscreen bevatten, wat ook duidelijk zichtbaar is op de foto, en de grootte van het scherm zal 3,5 inch. Iets dat wellicht niet direct duidelijk op de foto te zien is, is dat de Sony Ericsson Kurara op het Symbian besturingssysteem zal gaan draaien, wat goed nieuws is voor de smartphone fan.

Qua multimedia zit je aan het goede adres. Aan de achterkant vinden we een 8.1 megapixel camera en je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat het geheugen uitbreidbaar is en dat een muziekspeler van de partij zal zijn. We verwachten daarnaast dat de internetondersteuning ook zeer uitgebreid zal zijn.

Tot nu toe hebben we geen gegevens over een eventuele datum waarop Sony Ericsson haar Kurara zal gaan aankondigen. De verwachting is echter dat dit aan het begin van 2010 zal zijn. We houden u op de hoogte!

Org artikel : GSM Helpdesk
Auteur : Willeke de Haas
0 Responses